DIF forventer ingen danskere i dopingsag


DIF forventer ingen danskere i dopingsag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks Idræts-Forbund regner med, at ingen danskere er blandt de 30 atleter, som det internationale antidopingagentur har udelukket fra vinter-OL i Vancouver.

Der er højest sandsynligt ingen danskere blandt de 30 dopede atleter, som bliver spærret fra at stille op ved vinter-OL i Vancouver i de kommende uger.

Det vurderer Morten Mølholm Hansen, kommunikationschef i Danmarks Idræts-Forbund (DIF).

- Hvis der havde været danskere med, så er jeg ret sikker på, at vi ville have hørt om det. Proceduren, når man tester, er, at hvis der er en positiv test, så meddeler man det til det nationale forbund.

- Vi har ikke fået noget at vide, så det vil overraske mig meget, hvis der er danskere iblandt, siger han.

Kommunikationsdirektøren for den internationale olympiske komité (IOC), Mark Adams, har fortalt, at det internationale antidopingagentur (Wada) har fanget 30 dopingsyndere før OL.

- Wada har fortalt os, at 30 atleter er blevet udelukket fra at stille op ved OL, fordi de er testet positive, siger Mark Adams til nyhedsbureauet AFP.

Ifølge Morten Mølholm Hansen er sagen, som han endnu kun kender fra medierne, et godt eksempel på, at Wada har været meget grundige i kontrollen med atleterne op til OL.

- Ved de seneste OL har Wada testet meget intensivt for at tage det i opløbet, så vi slipper for at have de dopede atleter med til legene.

- Men hvis det er rigtigt, at man har fanget 30 personer, så er det rigtigt mange, siger Morten Mølholm Hansen.

DIF forventer ingen danskere i dopingsag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce