DIF er tilfreds med dansk OL-fyld


DIF er tilfreds med dansk OL-fyld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks Idræts-Forbund erklærer sig foreløbig tilfreds med den nye udtagelseskurs til vinter-OL, der betyder, at danske atleter ender som konkurrencefyld.

Danske atleter skulle før i tiden have medaljepotentiale, før de blev sendt til vinter-OL. Men sådan er det ikke længere, og ved det igangværende OL i Vancouver har danskere markeret sig med flere bundplaceringer.

Formand for Danmarks Idræts-Forbund (DIF), Niels Nygaard, erklærer sig tilfreds med den nye kurs.

- Vi har valgt en ny stil, hvor vi helt bevidst har valgt at sige, at opfylder man de internationale krav for at være med til OL, så skal man have muligheden for at komme med. Når vi har flere med på den konto, så er der naturligvis risiko for flere svingende resultater, siger Nygaard til Politiken.

Den nye stil skal dog evalueres efter legene i Canada.

- Jeg synes, det har givet en gejst hos nogle af de forbund og aktive, at de kan se en mulighed for at være med i det fine selskab. Det er klart, at når vi kommer hjem, så skal vi analysere indsatsen. Det er for tidligt nu, men jeg synes, at der er mange gode grunde til, at det er en god beslutning, forklarer DIF-formanden.

Torsdag lykkedes det for skiskytten Øystein Slettemark at slutte sidst blandt 88 deltagere i 20 km individuel skiskydning.

DIF er tilfreds med dansk OL-fyld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce