DIF dropper idrætspsykolog til OL


DIF dropper idrætspsykolog til OL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De danske deltagere ved næste måneds OL i Athen må klare konkurrencerne uden hjælp fra en idrætspsykolog. Både ved legene i 1992, 1996 og 2000 var idrætspsykologen Jørn Ravnholt en del af den danske delegation, men Danmarks Idræts-Forbund (DIF) har valgt at droppe en psykolog til de kommende lege.

- Det er en overordnet beslutning, at vi ikke længere rejser med en idrætspsykolog i staben til OL. Med de sparsomme kvoter, som vi har til rådighed, er det ikke prioriteret at have en fast idrætspsykolog i staben, siger Danmarks Chef de Mission, Jesper Frigast Larsen, og forklarer, at beslutningen hænger sammen med, at det mentale arbejde er en vigtig ting i den nye Team Danmark-struktur, og at de danske deltagere derfor gerne skulle være mentalt klar til kamp, når det går løs i Athen.

Beslutningen vækker dog undren hos de danske skytter, der ved tidligere lege har benyttet idrætspsykolog under konkurrencer. Blandt andet gjorde Torben Grimmel brug af Ravnholt på sin vej mod OL-sølv ved de seneste lege i Sydney, og Grimmel, der igen regnes for en danske medaljekandidat, kan heller ikke forstå, hvorfor der ikke skal en idrætspsykolog med til Grækenland.

- Hvis det er dét, der skal til for at få en medalje, er det da bare at gøre det. Jeg kan ikke gennemskue, hvorfor man har valgt at prioritere sådan, siger han.

DIF dropper idrætspsykolog til OL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce