Katrine Nielsen er topscorer hos DHG, der ligger i bunden af 1. divisionen for kvinder. Hun er ikke på vej væk fra den fynske klub

På trods af at det er begrænset med succesen for DHG som hold, har holdets unge topscorer Katrine Nielsen haft en god sæson. Hun har lavet 78 mål i 22 kampe.

- Jeg scorede rigtig mange mål i starten af sæsonen. Der var en del hold, der ikke helt var klar på mig, og derfor overraskede jeg. Men nu har modstanderne set så meget video, at de er opmærksomme på, hvordan jeg spiller, siger hun.

Selv mener hun faktisk slet ikke, at det med at score mål er hendes største styrke.

- Det jeg er bedst til er overblikket. Jeg er god til at læse og se spillet og sørge for, at mine medspillere kommer i gode positioner. Det gør mig ikke noget at presse et par gange, hvis det skaber en bedre chance for mine holdkammerater, siger den lille playmaker.

Vil ind på RUC

Til næste år regner Katrine Nielsen også med at spille i DHG.

- Jeg regner med at blive i Odense et godt stykke tid - jeg får snart en ny lækker lejlighed - og her er der kun DHG at spille for. Samtidig er mange af mine bedste veninder ude i klubben, og der er bare et rigtig godt sammenhold, siger Katrine Nielsen.

På uddannelsessiden prøver Katrine at komme ind på Roskilde Universitet, hvor hun gerne vil læse journalistik og kommunikation. Så vil hun pendle frem og tilbage mellem Odense og Roskilde.