DHG-mænd i rent bytteræs


DHG-mænd i rent bytteræs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VOLLEYBALL: Efter jul kommer nytår, men inden da skal man lige deltage i bytteræset. Således også på DHG's herrehold, hvor to gamle er røget ud, mens tre nye er kommet ind.

- Det er sjældent, at der sker så meget julen over, som denne gang, fortæller DHG-træner Thomas Buch, der har måttet sige farvel til hæveren Troels Bohnsen og - i hvert fald for en periode - Emil Holtoug, der spiller på kanten.

- Troels er flyttet til København, og vi er sammen blevet enige om, at det er ikke er holdbart, at han pendler frem og tilbage.

- Emil har så travlt med sine studier, at vi i første omgang har givet ham fri i 14 dage. Så må vi se derefter.

Jakob, Suni og Mio

Til gengæld kan Thomas Buch glæde sig over, at tre nye spillere har fundet vej til Dalumhallen.

Centerspilleren Jakob Hansen kommer fra Elitedivisions-rivalerne Gentofte, den færøske landsholdsspiller Suni Juul Pedersen og den gamle kending af fynsk volley, Michael "Mio" Birk, der tidligere har spillet i Marienlyst.

- Vi bliver bestemt forstærket med de tre spillere. Vi bliver et bedre blokade-hold, for de har simpelthen mere højde, siger Thomas Buch.

Svær start

Med aftalen med Suni Juul Pedersen har DHG sikret sig en stjerne i svøb.

- Han er et rigtig stort talent og kan blive rigtig god. Han skal stadig udvikles, blandt andet hans timing og spilforståelse, men han er spændstig og atletisk.

- Alle tre spillere er med til at styrke os, selv om vi også har mistet to. Det er dejligt med så megen tilgang, og jeg håber, det er fordi, vi laver et stykke seriøst arbejde, siger Thomas Buch, der får mulighed for at spille sine nye spillere ind allerede i aften, når DHG tager hul på slutspillet med en visit hos SK Århus.

- Nej, det er ikke det nemmeste i verden, griner træneren.

- SK Århus er favoritter. Det er et stærkt hold, og de bør bære optimalt forberedte, fordi de skal spille pokalfinale på søndag.

- Men selvfølgelig kan vi overraske og vinde. Men for mig handler det lige så meget om, at vi skal øge vores indbyrdes kendskab og finde den rette vej spillemæssigt, siger Thomas Buch.

DHG-mænd i rent bytteræs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce