Aalborg scorede 12 mål i træk i anden halvleg i Dalum, hvor DHG smed pauseføring væk og endte med at tabe 24-28 i nøglekampen i bunden.

Håndbold: DHG-kvinderne var på vej mod en tiltrængt sejr i bundstriden i 1. division med en pauseføring på 16-11 og føring 18-13 i starten af anden halvleg i hjemmekampen mod EH Aalborg.

Men så tippede opgøret, som sjældent set før i en håndboldkamp. Aalborg scorede 12 mål i træk, og det unge fynske hold havde en scoringspause på 17 minutter, hvor de kunne se stillingen ændre sig til 18-25.

DHG fik rettet lidt op til sidst, men det endte med nederlag på 24-28.

- Vi var grædefærdige. Den var hård. Vi var så kede af det, siger DHG-træner Lene Borg Jepsen.

- Vi havde styr på dem i første halvleg, men vi var nemme at slå ud, da vi fik modgang. Her bagefter tænker jeg, om vi skulle have gjort noget anderledes. Skulle vi have smidt timeoutkortet allerede efter fire minutter i stedet for at vente, og det skulle vi måske, siger Lene Borg Jepsen.

DHG var igen uden den skadede Maria Borg, der er en af holdets krumtapper i forsvarsspillet. Det er måske en del af forklaringen på det fynske sammenbrud.

Topscorer for DHG blev Kathrine Kubicki med fem mål. Ditte Bach Andersen og Nanna Weber scorede hver fire mål.

Med nederlaget ligger DHG stadig under nedrykningsstregen med 17 point. EH Aalborg er nu oppe på 21 point.

DHG har tre kampe tilbage, og i næste runde på søndag venter en ny nøglekamp ude mod Vendsyssel, der også har 17 point og ligger på en af de to pladser, der udløser nedrykningsspil.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.