DHF vil hellige weekender til ligakampe


DHF vil hellige weekender til ligakampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund Morten Stig Christensen vil arbejde for, at Champions League-kampe i fremtiden spilles i midtugen - ligesom i fodbold.

Det skal være slut med europæiske weekendkampe, som udsætter og spænder ben for afviklingen af den hjemlige danske håndboldliga. Hvis det står til generalsekretæren i Dansk Håndbold Forbund, Morten Stig Christensen, så skal Champions League-kampe i fremtiden spilles midt på ugen - på samme måde, som det sker i fodboldens verden.

- Vi er nødt til at beskytte vores hjemlige håndboldligaer. Jeg vil meget gerne på sigt arbejde for, at Champions League-kampe og europæiske kampe skal spilles midt på ugen. Det er en tanke, jeg har arbejdet med i et stykke tid. Jeg har nævnt det over for vores egen bestyrelse, og jeg vil forsøge at tage det op i europæisk regi også, siger Morten Stig Christensen.

Pokalfinalerne, som lørdag blev spillet for fulde huse i Århus, er et godt eksempel på potentialet i dansk håndbold, og derfor vil det være en fordel at gøre weekenderne fri for europæisk håndbold, mener Morten Stig.

Endnu er idéen stadig kun på tegnebrættet, men i håndboldens divisionsforening bekræfter direktør Arne Josefsen, at forslaget om en klar opdeling af de hjemlige turneringer og europæiske kampe er noget, som bliver drøftet på seriøst plan.

- Vi har den store opgave, at vi skal prøve at få terminerne til at passe i et meget presset program. Det vil helt klart være en fordel for os med forholdsvis faste terminer, også i forhold til Champions League og EHF-turneringer, så vi bedre kan planlægge, siger Arne Josefsen.

DHF vil hellige weekender til ligakampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce