DCU besvarer kritik fra Kyllinge-hold med ny kritik

Stefan Schumacher - DCU beklager hans uheld.
Foto: Laurent Rebours/AP/POLFOTO

DCU besvarer kritik fra Kyllinge-hold med ny kritik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formanden for Danmarks Cykle Union langer ud efter Christina Watches-Onfone for offentlig kritik.

Stefan Schumachers kollision med en parkeret bil under årets første Post Cup-løb søndag fik hans hold Christina Watches-Onfone til at rejse en hård kritik af Danmarks Cykle Union (DCU) for svigt i forhold til rytternes sikkerhed.

Nu tager cykelunionen til genmæle i sagen med Michael Rasmussens cykelhold.

- I DCU er vi altid åbne for konstruktiv kritik og seriøse input, og vil meget gerne udvikle vores måde at afholde cykelløb på. Men kritik og input bør foregå i dialog og ikke gennem medierne.

- Desværre oplevede vi i søndags efter uheldet med Schumacher, at ægteparret, som uforvarende blev indblandet, fik en rigtig dårlig behandling af en teamleder, siger DCU-formand Niels Sørensen.

Den tyske cykelrytter blev bragt til hospitalet, efter han var kollideret med en parkeret bil, som politiet havde viftet ind til vejsiden. Kollisionen med rytteren var så hård, at bilruden blev smadret.

Efterfølgende var Christina Watches-holdchef Claus Hembo kontant i kritikken af DCU, men det er ikke Hembo, der har ret til at være sur, mener DCU-formanden.

- Vi må understrege, at de pågældende bilister på alle måder overholdte de anvisninger politiet gav, og at de efter politiets anvisning parkerede bilen i siden af vejen, da feltet kom.

- Som cykelsport kan vi naturligvis ikke være bekendt at opføre os på den måde overfor de implicerede, og vi tager stærkt afstand for den form for opførsel og vil opfordre pågældende til at give en uforbeholden undskyldning, siger Niels Sørensen.

DCU besvarer kritik fra Kyllinge-hold med ny kritik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce