Curlingpigerne storskuffer Team Danmark


Curlingpigerne storskuffer Team Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Danmarks direktør Michael Andersen betegner curlingpigernes nedtur under OL i Vancouver som en meget stor skuffelse både resultat- og spillemæssigt.

OL-nedturen for det danske kvindelandshold i curling har ikke kun været en skuffelse for pigerne selv. Også hos Team Danmark, som er med til at betale gildet, er der skuffelse over, at målsætningen om en medalje er glippet.

- Det er en meget stor skuffelse. Uanset udfaldet i de sidste tre kampe har det været en resultatmæssig og spillemæssig skuffelse, siger Team Danmarks direktør Michael Andersen til Ritzau.

Han mener, at den første kamp mod Sverige, som Danmark tabte 5-6 efter at have været foran undervejs, har fået stor betydning for holdets spil.

- De kom skævt ind i turneringen og det har betydet noget psykisk. Det er 10 meget lige hold, der er med. Siden har holdet spillet ujævnt, og til et OL bliver fejl straffet, siger Michael Andersen.

Pigerne er trykkede, fordi de ikke har levet op til egne og omgivelsernes - heriblandt Team Danmark og Danmarks Idræts-Forbunds - forventninger. Ifølge Michael Andersen har målsætningen om medaljer dog været korrekt.

- Til de seneste tre VM er de blevet nummer to, tre og fem, så målsætningen er ikke forkert, siger han.

Danmark mangler tre kampe ved OL. Og ifølge Michael Andersen er de vigtige, selvom de efter alt at dømme ikke kan sende Danmark videre.

- Det er sejre, der skaber selvtillid fremadrettet. Derfor er det både vigtigt at komme godt ind i en turnering og ud af den igen. Hvis ikke vi kommer godt ud af turneringen, jamen kan det ende med at blive en meget stor sportslig fiasko.

Curlingpigerne storskuffer Team Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce