Curlingkvinderne sagde haps


Curlingkvinderne sagde haps

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De danske curlingkvinder udnyttede kynisk de chancer, som Storbritannien gav dem, da holdet med en 9-8-sejr holdt sig inde i medaljevarmen.

Uenigheden var tydelig på det danske kvindelandshold undervejs i OL-opgøret i curling mod Storbritannien. Men efter 9-8-sejren var der kun fokus på det gode resultat og måden, som danskerne vandt på. Holdet var bagud 3-5, men hentede altså sin modstander til sidst.

- Der bliver spillet mange gode sten fra begge hold, men også en del dårlige sten. Briterne lægger stærkt ud i kampen, men vi kom bagfra og sagde haps, og jeg synes, at vi kæmpede godt, siger skipper Angelina Jensen i en pressemeddelelse.

Hun ser nu frem mod den måske afgørende kamp mod Japan natten til onsdag, hvor Danmark med lidt hjælp fra nogle af de øvrige hold kan opnå en plads i omspillet om den fjerde og sidste semifinaleplads.

- Vi gør alt for at vinde mod Japan. Vi skal fokusere på vores eget spil, og jeg tror, at det bliver en lige kamp, for japanerne er stærke, siger Angelina Jensen.

Holdets træner, Renee Sonnenberg, er også fortrøstningsfuld inden mødet med japanerne.

- Vi har måske en fordel på det taktiske område og en stor erfaring i at spille afgørende kampe, siger hun i samme pressemeddelelse.

Curlingkvinderne sagde haps

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce