Curlingkvinderne bevarer medaljehåbet


Curlingkvinderne bevarer medaljehåbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med en 9-8-sejr over Storbritannien har det danske kvindelandshold i curling fortsat chancen for medalje ved OL i Vancouver.

Selv om chancen for en dansk OL-medalje er spinkel, så lever den endnu. Curlingkvinderne hentede sin tredje sejr i den olympiske turnering, da Storbritannien blev besejret med 9-8.

Sejren betyder, at Danmark fortsat har mulighed for at nå de fire sejre, der i bedste fald kan udløse et omspil om at nå med i slutkampene. Det kræver en sejr i holdets sidste kamp, ligesom andre resultater skal flaske sig for skipper Angelina Jensen og hendes mandskab.

Det så ellers ikke alt for godt ud for danskerne undervejs. Holdet var både bagud med 1-3 og 3-5, og man fornemmede et par gange stor uenighed om, hvordan stenene skulle spilles.

Tre point i syvende ende betød, at Danmark bragte sig foran 7-6, og senere banede en stor fejl af briternes skipper Eve Muirhead på sidste sten i niende ende vejen for dansk føring 9-7 inden sidste ende.

Og selv om Muirhead med sin sidste sten i kampen var lige ved at sikre briterne de to point, der ville give omkamp, lykkedes det ikke for hende.

Danmark sidder over i næste runde og skal her håbe på, at Tyskland besejrer Schweiz. I så fald vil holdet stå i en position, hvor man spiller for medaljechancen i det sidste opgør mod Japan, der spilles natten til onsdag klokken 04.00 dansk tid.

I toppen tog Canada et stort skridt nærmere en førsteplads i gruppespillet, da værterne vandt 6-2 over Sverige i topopgøret mellem de to hold, der indtil da blot havde tabt én kamp hver.

Curlingkvinderne bevarer medaljehåbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce