Curlingkvinder tror på bedre tider


Curlingkvinder tror på bedre tider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbningsnederlaget til Sverige har ikke slået de danske curlingkvinder ud. De mener, at de gode tendenser i spillet mod svenskerne lover godt for de næste kampe.

De danske curlingkvinder har bevaret troen på et godt resultat ved vinter-OL, selv om holdet lagde ud med et nederlag til Sverige.

Skipper Angelina Jensen lader sig derfor ikke slå ud af åbningsnederlaget på 5-6 til svenskerne.

- Samlet set spillede vi en masse supersten, og jeg er stadig fortrøstningsfuld. Vi har trods nederlaget fået en god start. Dertil kommer, at vi har fået føling med isen og hallen, siger Angelina Jensen i en pressemeddelelse.

Madeleine Dupont, der satte den sidste og afgørende sten i sidste ende, som gav svenskerne sejren, ærgrer sig.

- Man tænker altid: Åh, havde jeg bare sat den sten anderledes. Men det må jeg tænke om 10 dage. Ikke nu. Ved min sidste sten er det centimeter, det drejede sig om. Den curlede ikke ind som den skulle, forklarer hun.

Danskerne var dog enige om, at de undervejs fik vist en masse god curling, der lover godt for den videre turnering. Den vurdering tilslutter træner, Kjell-Arne Olsson, sig.

- Holdet spiller en god, solid kamp. En af de bedste, jeg har set dem spille. Spiller pigerne så godt i den næste kamp mod russerne, så vinder de. Det bør vi også. Sverige er et bedre hold end Rusland, mener Kjell-Arne Olsson.

De danske curlingkvinder møder torsdag Rusland og USA.

Curlingkvinder tror på bedre tider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce