Curlingkvinder er reelt færdige ved OL


Curlingkvinder er reelt færdige ved OL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Curlingkvinderne taber 7-8 til Schweiz under OL i Vancouver og har dermed efterhånden blot en matematisk mulighed for at gå videre til medaljekampene.

Igen var det danske kvindelandshold i curling ude i en tæt kamp, og nøjagtigt som i flere af de foregående kampe under OL i Vancouver blev det natten til søndag til et nyt træls nederlag.

Danmark blev besejret 7-8 af Schweiz, der dermed reelt knækkede det spinkle strå som Danmark klyngede sig til i forhold til at nå målsætningen om at komme videre til medaljekampene.

Kun i den aller, aller yderste teori kan Danmark nu gå videre til medaljekampene, og det kræver, at holdet i de resterende tre kampe vinder, samtidig med, at resten af resultaterne i den grad flasker sig.

Mod Schweiz havde Danmark ellers alle muligheder for en sejr. Holdet kom tidligt foran og var faktisk foran 7-5 med to ender igen. Men ottende ende vandt schweizerne 2-0 og så blev 10. ende afgørende.

Her havde Danmark fordelen af at slutte af og skulle dermed blot sørge for at holde huset rent og til slut lægge en sten i huset. Men på grund af nervøst spil og en tilsyneladende forkert taktisk disposition, formåede skipper Angelina Jensen og resten af holdet ikke at holde schweizerne væk. Schweizerne vandt enden 1-0 og dermed kampen 8-7.

Danmark ligger sidst med blot en sejr efter seks kampe.

Curlingkvinder er reelt færdige ved OL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce