Curlingkvinder eksponeret for voldsomt

Team Danmarks direktør, Michael Andersen, mener, at curlingkvinderne er blevet eksponeret alt for meget op til OL. Blandt andet var det en rigtig dårlig idé at lave Nøgenbilleder. Her er det fra venstre, Denise Dupont, Camilla Jensen, Angelina Jensen og Madeleine Dupont.
Foto: ROBERT F. BUKATY/AP

Curlingkvinder eksponeret for voldsomt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Danmarks direktør, Michael Andersen, mener, curlingkvinderne er blevet eksponeret alt for meget op til OL. Nøgenbillederne var ikke en god idé.

Curlingkvinderne burde ikke have smidt tøjet og medvirket i kalenderen Fire on Ice med nøgenbilleder forud for OL. Det mener Team Danmarks direktør, Michael Andersen, som tror, den store opmærksomhed fra mediernes side er gået ud over deres sportslige resultater.

- Ja, det tror jeg. Der har været alt for meget eksponering af dem i de sidste måneder op til OL, siger Michael Andersen til Ekstra Bladet.

Det endte med en lidt skuffende femteplads ved OL for curlingkvinderne, og ifølge Michael Andersen bør de blive bedre til at sige fra i fremtiden.

- Man skal finde en bedre balance. Og så skal man i god tid inden OL lukke helt ned for de ting. Måske er det lidt udansk. Vi vil jo gerne være åbne over for medierne. Men jeg tror, det er vigtigt, at atleterne også lærer at sige fra. Især til et OL, hvor der foregår så meget rundt omkring dem, siger Michael Andersen.

22-årige Madelaine Dupont fortryder ikke nøgenbillederne og afviser, medieomtalen har haft nogen negativ indflydelse på spillet.

- Nej, overhovedet ikke. Det har ikke haft nogen sportslig betydning, siger Madeleine Dupont til avisen.

Curlingkvinder eksponeret for voldsomt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce