Curlingherrernes fejl blev straffet


Curlingherrernes fejl blev straffet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selvom Norge under det meste af kampen var til at tale med, begik de danske curlingherrer alt for mange fejl i lørdagens 3-6-nederlag, og det blev afgørende.

Uden på nogen måde at spille sig ud slog Norges curlingherrer Danmarks ditto 6-3 lørdag aften dansk tid.

Nordmændene var dog over hver eneste danske fejl, og det blev udslagsgivende, vurderer Lars Vilandt fra det danske curlinglandshold.

- Norge er jo et super stærkt hold og formentlig Europas bedste lige nu. Så når man ikke producerer sten nok, bliver man straffet med det samme, og da vi misser et par nøglesten, er de over os med det samme, siger Lars Vilandt til Ritzau.

Lars Vilandt og resten af det danske herrelandshold var efter kampen lettere skuffede over spillet, som under det meste af vinter-OL i Vancouver har været decideret dårligt.

- Det vil være synd at sige, at det var vores bedste kamp. Vi kunne godt have spillet bedre og produceret nogle flere sten, så havde kampen nok også været mere tæt til sidst, siger Lars Vilandt.

Efter en langsom start på kampen begik danskerne efterhånden flere og flere fejl, som Norge var hurtig til at straffe. Det på trods af, at nordmændene så ud til at tage relativt let på opgaven og faktisk var til at tale med igennem det meste af kampen.

- Vi føler bestemt, at der er gode muligheder mod Norge, men vi misser nogle nøgleskud på de forkerte tidspunkt, og så får de sat os under pres, og det er forskellen på dem og os i dag, siger Lars Vilandt.

De danske curlingherrer spiller næste kamp ved OL mod Tyskland søndag aften dansk tid, mens curlingkvinderne skal i aktion mod Schweiz lørdag aften klokken 23 dansk tid.

Curlingherrernes fejl blev straffet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce