Curlingherrer oppe imod store penge

de danske herrer i den afsluttende indsats i Vancouver. Uden penge gør det ondt at tabe
Foto: Robert F. Bukaty/AP/POLFOTO

Curlingherrer oppe imod store penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skipperen for det danske curlinglandshold, Ulrik Schmidt, er tilfreds med holdets præstation ved OL i Vancouver. Danskerne tabte til bedre stillede nationer.

De danske curlingherrers OL-turnering sluttede med et knebent 6-7 nederlag til Sverige, og dermed sluttede Danmark på en delt ottendeplads efter to sejre i ni kampe.

Et resultat, som ikke helt svarede til det spil, holdet har leveret, hvis man spørger skipper Ulrik Schmidt.

- En sejr eller to mere havde nok passet til, hvor vi ligger. Frankrigs-kampen skulle vi have vundet, denne her mod europamestrene fra Sverige kunne vi have vundet, vi kunne også have vundet mod verdensmestrene Skotland (Storbritannien ved OL, red.), siger Schmidt til DR Sporten.

Han mener, at danskerne har præsteret det, man kunne forvente af et mandskab, der også skal passe arbejde og familie ved siden af curlingen.

- Jeg synes, vi har spillet noget rigtig god curling, men vi har også haft nogle udsving. Men vi må også bare erkende, at de hold, der ligger oppe i toppen, er altså dem, der spiller på fuld tid bakket op af masser af penge og store stabe. Det er vi altså ikke, så vi er hægtet af lige der, fastslår Ulrik Schmidt overfor DR Sporten.

Curlingherrer oppe imod store penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce