Conny og René flytter til Skjern

Conny og René Hamann-Boeriths flytter til Skjern, og hvor René skal i lære som træner, samtidig med han spillere videre på topplan.
Foto: Nordfoto

Conny og René flytter til Skjern

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PÅ BANEN IGEN: Thurø mister to af sine mest kendte borgere

HÅNDBOLD0: René og Conny Hamann-Boeriths vender til sommer tilbage til Danmark efter et år i tysk håndbold.

Denne gang bliver det Skjern Håndbold i det vestjyske, der får glæde af det rutinerede ægtepar.

René Hamann-Boeriths tiltræder fra 1. juli en kontrakt som spillende assistenttræner, mens Conny Hamann-Boeriths skal være spiller hos Skjerns kvinder, der ligger i bunden af den næstbedste række og arbejde deltids med salg og marketing i klubben.Begge kontrakter er tre-årige.

Vil være træner

– Jeg har altid haft lyst til at blive træner, og nu får jeg muligheden for at blive føl hos Anders Dahl-Nielsen, som jeg tidligere har haft som træner, sagde René Hamann-Boeriths til TV 2, der i går morges sendte live fra det pressemøde i Skjern, hvor kontrakten blev offentliggjort.

René Hamann-Boeriths opsagde sidste sæson sin kontrakt med GOG, da han følte sig slidt op som spiller, men fortsatte så alligevel med at spille i denne sæson i tyske Bad Schwartau.– Jeg tager et år ad gangen og spiller lige så længe, som kroppen kan holde, men lige nu er jeg skadesfri, sagde han.

Fru Conny er højgravid med parrets andet barn, men hun genoptager altså karrieren som spiller i næste sæson på klubbens kvindehold, der ligger lige over nedrykningsstregen i 1. division vest.Skiftet til Skjern betyder også, at Thurø mister nogle af øens mest prominente borgere, idet parret meget naturligt sætter deres hus på den sydfynske ø til salg.

Conny Hamann-Boeriths lagde ikke skjul på, at det var gemalens ønske om en fremtidig trænerkarriere, der var det tunge lod i vægtskålen, da klubskiftet blev besluttet.

– René kan få afprøvet sine træner-ambitioner, og så træder jeg et skridt tilbage og koncentrerer mig om familien, siger Conny Hamann til TV 2.

Conny og René flytter til Skjern

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce