Colin Todd om sejr: Kæmpe præstation at nå finalen

En tilfreds Colin Todd lige efter kampen i Horsens.
Foto: Anders Brohus/POLFOTO

Colin Todd om sejr: Kæmpe præstation at nå finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers var presset i pokalkampen mod Horsens, og træner Colin Todd kalder da også sejren en stor præstation.

Med 3-2 sejren over Horsens i DBU Pokalens anden semifinalekamp spillede Randers sig i finalen første gang siden sejren i 2006. Randrusianerne var ellers under tungt pres fra et Horsens-hjemmehold, der var aggressive fra start.

- Vi var under pres i starten, og vi kom også bagud 0-1. Vi formåede dog at udligne. Men Horsens var gode i første halvleg, og bragte sig foran igen. Men vi holder vores aftaler, og det, sammen med en god anden halvleg, sender os tilbage i opgøret, siger Colin Todd.

- Vi vidste, at vi ville blive presset tilbage. Men vi tog ikke til Horsens for at forsvare 1-0-sejren fra sidste kamp. Sådan kan vi ikke spille. Vi startede med to angribere og gik efter sejren, forklarer Todd.

Nu venter enten Brøndby eller Esbjerg, som mødes i deres anden semifinalekamp torsdag aften i Esbjerg. Colin Todd foretrækker ikke den ene modstander frem for den anden, men glæder sig blot over, at finalen er nået.

- For Randers som oprykkerhold er det en kæmpe præstation at nå finalen. Og hvis vi spiller vores spil, betyder det ikke så meget, hvem vi skal møde.

Med en sejr i finalen kan det blive til dobbelt metal for oprykkerne i år, da Randers i øjeblikket indtager Superligaens tredjeplads med tre point ned til AaB på fjerdepladsen. Hvad der er vigtigst, vil Todd dog ikke tage stilling til.

- Vi taler ikke om medaljer i Randers. Vi er i finalen i pokalturneringen, og hvis vi kan slutte højt i Superligaen også, så er det bare endnu en fjer i hatten. Nu er vi i finalen, og det er vi glade for. Nu er vores næste opgave Nordsjælland på søndag, siger han.

Colin Todd om sejr: Kæmpe præstation at nå finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce