Claus Jensen til Fulham


Claus Jensen til Fulham

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Landsholdsspilleren Claus Jensen har skrevet under på en treårig kontrakt med Premier League-klubben Fulham. Dermed skifter danskeren Charltons træningsbaner i det sydlige London ud med Fulhams i den vestlige del af byen. Fulham har betalt 14 millioner kroner for den offensive midtbanespiller, der glæder sig til at spille for sin nye klub.

- Jeg kender mange af Fulhams spillere og glæder mig til at spille sammen med dem i resten af sæsonforberedelsen. Jeg håber, at næste sæson kan blive lige så succesfuld for klubben som den forrige, siger han til Fulhams hjemmeside.

Det er også en yderst tilfreds træner, der kan byde Claus Jensen velkommen.

- Han har haft en stor karriere i Premier League indtil nu - både hos Bolton og Charlton. Jeg ved, at han vil blive en stor gevinst for holdet, ikke mindst på grund af hans kombinationsspil og dygtighed i dødboldsituationer. Han bliver en vigtig spiller på næste sæsons hold, siger Chris Coleman.

Claus Jensen havde et år tilbage af sin kontrakt med Charlton, men han er overbevist om, at klubskiftet kom på det rigtige tidspunkt.

- Efter at have talt med Chris Coleman og set faciliteterne her i Fulham, er jeg mere end glad for, at jeg skiftede fra Syd- til Vestlondon. Jeg tror, at det er det helt rigtige skift for mig på det her tidspunkt i min karriere, siger han. (ritzau)

Claus Jensen til Fulham

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce