City-stjerne får seks måneders karantæne


City-stjerne får seks måneders karantæne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Manchester Citys Kolo Touré er blevet idømt en straf på seks måneders karantæne for brug af doping.

Seks måneders karantæne.

Denne straf er det engelske fodboldforbund (FA) kommet frem til, at Manchester City-forsvarsspilleren Kolo Touré skal idømmes for brug af doping.

Touré blev testet positiv for brug af et forbudt slankemiddel tilbage i marts. Siden har han være suspenderet af sin klub, Manchester City.

Straffen kunne dog have været strengere for spilleren fra Elfenbenskysten, da strafferammen i den slags sager er op til to års karantæne.

- Han begik en fejl ved ikke at tjekke indholdet i tabletterne. Det er noget under, hvad man bør forvente af en professionel fodboldspiller, hedder det i en udtalelse fra FA.

Forbundet ser ingen grund til at straffe Kolo Touré for at have brugt et præstationsfremmende middel, og Touré har på intet tidspunkt forsøgt at skjule sin fejl, lyder FA's begrundelse for den milde karantæne.

Karantænen gælder fra den dag, Touré blev suspenderet, og derfor vil han kunne spille igen den 2. september. Det betyder, at han blot vil miste en håndfuld kampe i begyndelsen af næste sæson, som starter i midten af august.

- Dette har været en vanskelig periode for mig, og jeg er trist over tanken om, at jeg gik glip af holdets indsats for at sikre en plads i Champions League og også FA Cup-triumfen på Wembley, siger Kolo Touré til Manchester Citys hjemmeside.

City vandt for nylig FA Cuppen og opnåede en flot placering som nummer tre i Premier League, som sender holdet direkte i Champions Leagues gruppespil i næste sæson.

Kolo Touré, som er bror til FA Cup-finalens matchvinder Yaya Touré, skal ud over karantænestraffen forberede sig på at få foretaget stikprøver for doping i de næste to år.

Perioden for stikprøvekontrollerne begynder fra den 26. maj.

City-stjerne får seks måneders karantæne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce