City jagter sjælden udesejr uden kaptajnen


City jagter sjælden udesejr uden kaptajnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vincent Kompany er skadet, men Manchester City håber alligevel at hente sæsonens første udesejr.

Mens den engelske mesterskabskandidat Manchester City har ryddet al modstand af vejen hjemme på Etihad Stadium i denne sæson, er det gået mere trægt på fremmede baner.

Kun et point er det blevet til i sæsonens tre første udekampe i Premier League, og den sørgelige statistik skal der snart rettes op på, hvis City skal spille med om titlen også i denne sæson.

Klubben har mulighed for sæsonens første udesejr, når West Ham i aften tager imod Manuel Pellegrinis mænd i London.

- Selvfølgelig er vi bekymrede over statistikken. Jeg mener, vi har fortjent flere point på udebane, men virkeligheden fortæller, at vi har fået et ud af ni mulige point, så vi har brug for en sejr, siger Pellegrini ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Det taler dog ikke til Citys fordel, at holdet må stille op uden den belgiske anfører Vincent Kompany, der døjer med en skade, som også fik ham til at melde afbud til Belgiens landskampe mod Kroatien og Wales.

- Vincent arbejder hårdt, men han er ikke klar til at spille endnu, men jeg håber, at han er med i næste uge, siger Pellegrini.

Manchester City skal også i næste weekend spille på udebane i Premier League. Her tager holdet endnu en tur til hovedstaden for at møde Chelsea.

Manager Pellegrini kan dog glæde sig over, at hans mandskab i Champions League har vist, at det ikke har glemt, hvordan man vinder på fremmed græs.

I første spillerunde blev det således til en 3-0 sejr over Viktoria Plzen i Tjekkiet.

City jagter sjælden udesejr uden kaptajnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce