Cincinatti smider sen føring og fortsætter mareridt


Cincinatti smider sen føring og fortsætter mareridt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med få sekunder tilbage sparkede Pittsburgh Steelers sig videre i NFL-slutspillet med sejr i Cincinatti.

For femte år i træk måtte Cincinatti Bengals natten til søndag se sig besejret i Wild Card-runden i NFL-slutspillet.

Holdet var ellers ved at fuldføre et formidabelt comeback mod Pittsburgh Steelers, men i slutsekunderne gik det alligevel galt, og Cincinatti tabte 16-18.

Inden kampens sidste quarter førte udeholdet Pittsburgh Steelers med overbevisende 15-0, men så vendte kampen på hovedet.

Med to touchdowns og et field goal bragte Cincinatti sig foran med 16-15. Desværre for hjemmeholdet blev forsøget på at lave to ekstra point afværget, og det skulle vise sig at blive dyrt.

Umiddelbart havde holdet dog fortsat alle muligheder for at bevare føringen, men i stedet for at få den sidste tid til at gå fumblede runningback Jeremy Hill.

Det gav Pittsburgh en sidste mulighed for at sikre sejren, og det klarede quarterback Ben Roethlisberger, da han førte holdet frem til field goal-afstand.

Med et spark på 35 yards blev kicker Chris Boswell helt for Pittsburgh, der nu kan se frem til at møde Denver Broncos med Peyton Manning i næste runde.

Derimod har Cincinatti fortsat ikke vundet en slutspilskamp siden 1990.

I nattens andet opgør var der intet drama. I overlegen stil vandt formstærke Kansas City Chiefs 30-0 over hjemmeholdet Houston Texans.

Allerede fra kampens begyndelse kom et fingerpeg om, hvilken vej opgøret ville falde ud. Knile Davis returnerede kampens åbningsspark 106 yards og lavede touchdown. Herfra fortsatte Kansas City og sikrede holdets 11. sejr i træk.

I næste runder venter New England Patriots.

Cincinatti smider sen føring og fortsætter mareridt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce