Christian Eriksen i Café Stiften

Christian Eriksen i søndagens kamp mod FC Twente, hvor han med en målgivende aflevering til 3-1 definitivt sikrede Ajax Amsterdam mesterskabet. Torsdag eftermiddag er han i mediehuset i Odense.
Foto: Bas Czerwinski/AP/Polfoto

Christian Eriksen i Café Stiften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 19-årige fynske stjernespiller og nybagte hollandske mester for Ajax Amsterdam kommer til debatmøde torsdag i mediehuset på Banegårdspladsen i Odense.

FODBOLD: Hvis læseren af disse linjer er abonnent på Fyens Stiftstidende, så er der torsdag eftermiddag fra klokken 15.30 en enestående chance for at møde den fynske stjerne Christian Eriksen.

Christian Eriksen har netop bekræftet, at han møder op i Café Stiften i mediehuset for at deltage i debatmødet om, hvordan fynsk fodbold kan udvikle endnu flere Christian Eriksener i fremtiden.

Christian Eriksen har i dag i fulde drag nydt eftervirkningerne af det hollandske mesterskab, som han søndag var med til at sikre Ajax Amsterdam for første gang i syv år.

Det skete sammen med forældrene, der var kørt ned fra Middelfart for at opleve sønnens store triumf.

Christian Eriksen har netop sagt ja til at deltage i EM-slutrunden for U/21-landshold i Danmark fra den 11. til 25. juni i Danmark.

Fri adgang for abonnenter

Ved debatmødet deltager også U/21-landstræner Keld Bordinggaard, OB's talentchef, Uffe Pedersen, og Næsbys sportschef, Henrik Lehm.

Mødet starter klokken 15.30 og slutter ved 17.30-tiden, så der stadig er mulighed for også at nå på Tre-For Park og se superligakampen OB-AC Horsens.

Der er fri adgang til debatmødet for abonnenter efter først til mølle-princippet ved at tilmelde sig på telefon 66 11 11 11 senest onsdag middag.

Læs mere i SportFyn i Fyens Stiftstidende tirsdag.

Christian Eriksen i Café Stiften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce