Chris Anker er parat til at ofre Touren


Chris Anker er parat til at ofre Touren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chris Anker Sørensen vil ikke brokke sig, hvis han bliver vraget til Team Saxo Banks Tour de France-mandskab i 2010 på grund af sin rolle som kaptajn i Giroen.

Chris Anker Sørensen er indstillet på at give afkald på deltagelsen i Tour de France, efter at cykelrytteren er blevet udnævnt til holdkaptajn på det Team Saxo Bank-mandskab, der skal køre næste års Giro d'Italia.

- Det har jeg ingen problemer med, hvis det er det, holdet helst vil have, eller hvis ikke jeg har kræfterne til den tid, siger Chris Anker Sørensen til sporten.dk.

Den 25-årige bjergspecialist, der tidligere i år var hjælperytter for Andy Schleck under Tour de France, har over for ledelsen hos Team Saxo Bank sagt, at han har egne ambitioner.

- Nu skal det ikke misforstås, for jeg var på alle måder indstillet på hjælperollen i år og havde heller ikke niveauet til at selv at satse på eksempelvis bjergtrøjen. Men jeg vil ikke være hjælperytter hele min karriere, jeg har mine egne ambitioner, fortæller Chris Anker Sørensen.

Samtidig fortæller danskeren, at han gerne kører både Giro d'Italia og Tour de France i 2010.

- Jeg håber da på at køre min egen chance i Giro'en og komme til at hjælpe Schleck-brødrene på podiet i Touren, fastslår Chris Anker Sørensen.

Team Saxo Bank har en bruttotrup på 10 ryttere til næste års Tour de France, som ud over Chris Anker Sørensen blandt andre tæller landsmændene Jakob Fuglsang, Nicki Sørensen og Matti Breschel. En af de 10 ryttere skal sorteres fra.

Chris Anker er parat til at ofre Touren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce