Chris Anker: Vi smadrede dem


Chris Anker: Vi smadrede dem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chris Anker Sørensen var ovenud tilfreds efter Andy Schlecks sejr i Liége-Bastogne-Liége. - Vi kom, vi så, vi smadrede dem, og så sejrede vi, sagde han.

Team Saxo Bank var ifølge Chris Anker Sørensen det bedste mandskab i Liége-Bastogne-Liége. Sejren til Andy Schleck var derfor fuld fortjent og en forløsning ovenpå andenpladser i de seneste to forårsklassikere Amstel Gold Race og Fléche Wallonne.

- Man er lidt høj, for det var total fedt, at Andy vandt. Efter at vi har fået to andenpladser, fik vi endelig den sejr, som vi har fortjent, sagde Chris Anker Sørensen, da han trådte ud af Team Saxo Bank-bussen i målområdet.

- Jeg synes godt, at man kan sige, at vi kom, vi så, vi smadrede dem, og så sejrede vi, mente Chris Anker Sørensen.

- Vi kørte et fantastisk cykelløb. Hele holdet leverede en mandfolkepræstation, og der er en fantastisk stemning inde i bussen, fortalte den 24-årige dansker.

Trods glæden over at være en del af forårets største sejr for Team Saxo Bank, får Chris Anker Sørensen ikke megen tid til at nyde den. Allerede tirsdag er han tilbage i sadlen, når han jagter en god klassementsplacering i etapeløbet Romandiet Rundt.

Chris Anker: Vi smadrede dem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce