Maksym Koval bekræfter, at han er vraget til OB's forårspremiere mod AGF fredag aften. I stedet skal Sten Grytebust stå på mål, oplyser Koval til Sport Fyn.

FODBOLD: Der har i lang tid udspillet sig et vist drama omkring målmandsposten i OB, og den ekskalerer fredag aften i forårspremieren mod AGF.

OB's ukrainske målmand Maksym Koval bekræfter, at han er vraget, selv om han har stået i samtlige træningskampe op til turneringsstarten.

- Træneren har fortalt mig, at Sten Grytebust skal stå på mål, sagde Maksym Koval til Sport Fyn efter den afsluttende træning i Ådalen i dag torsdag.

OB har netop hentet 26-årige Sten Grytebust fra Aalesund på en fri transfer og har fået hans spillestilladelse og efter kun få træninger har Kent Nielsen altså besluttet at satse på nordmanden i OB's mål.

- Spillerne og jeg ved, hvordan holdet ser ud. Ellers har jeg ingen kommentarer, men du er velkommen til at spekulere, siger Kent Nielsen til målmandsproblematikken.

Maksym Koval blev hentet i september på en et-årig lejekontrakt fra Dynamo Kiev, men har været stærkt omdiskuteret, og det har OB altså handlet på.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
6
Se video: Leif Rasmussen om OB's forårspremiere

Se video: Leif Rasmussen om OB's forårspremiere

Riddersholm før OB: Vi er nået langt

Riddersholm før OB: Vi er nået langt

OB: Schjønberg bakker Grytebust op før AGF-kamp

OB: Schjønberg bakker Grytebust op før AGF-kamp