Chok: Mads Timm færdig som spiller i OB

Mads Timm - færdig i OB?
Foto: Jørgen Hansen

Chok: Mads Timm færdig som spiller i OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 24-årige spiller har fået ophævet sin kontrakt.

Flere ugers spekulationer er nu stoppet, fordi OB og Mads Timm har ophævet samarbejdet.

Timm har holdt en længere træningspause. Og nu har parterne taget konsekvensen.

Det er netop blevet officielt, at kontrakten ophæves med øjeblikkelig virkning.

Direktør Kim Brink beklager udviklingen, men ønsker Mads Timm alt godt i fremtiden:

- Det er selvfølgelig trist at tage afsked med Mads. Han har spillet på vores ungdomshold, og vi var glade, da han kom hjem fra Manchester. Men desværre har vi ikke været i stand til at få samarbejdet til at fungere som ønsket, og i sådan en situation er det sommetider bedst for parterne at skilles.

Mads Timm ser frem til nye udfordringer i sin karriere, udtaler han til OB's hjemmeside og snakker en del om sammenhængene mellem lyst og krop:

- Jeg har været glad for at være i OB, og OB har på mange måder behandlet mig godt. Derfor er jeg drøn ked af at skulle slutte i OB, men jeg er nødt til at tage konsekvensen af, at vi ikke passer sammen. For at jeg skal fungere optimalt er fællesskab en nødvendighed. Fællesskab er for mig fællesskab på banen, gensidigheden og det gode humør.

- Det er for mig muligheden for at spille med den lyst som er nødvendig. Det er også min krops mulighed for at kunne fungere med det, der kræves i fodbold på det plan, hvor jeg gerne vil spille og kan spille, når forholdene er optimale for mig. 

Studenter af det danske sprog vil studse over det specielle og til tider kringlede ordvalg, men det er så åbenbart de sætninger, som Mads Timm har insisteret på at viderebringe til omverdenen, og man kan læse budskaberne færdig på www.ob.dk

Mads Timm er noteret for 56 kampe og 8 scoringer for OB.

Chok: Mads Timm færdig som spiller i OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce