Chelsea spadserede sikkert videre i FA Cup

Chelsea's Daniel Sturridge fejrede sit mål i FA Cuppens tredie runde mod Watford med holdkammeraterne søndag på Stamford Bridge i London.
Foto: Akira Suemori/AP/POLFOTO

Chelsea spadserede sikkert videre i FA Cup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chelsea vandt 5-0 over Watford i tredje runde af den engelske pokalturnering FA Cup. Chelseas 20-årige angriber Daniel Sturridge scorede to mål.

Mens titelrivalerne Manchester United koksede totalt i det i FA Cuppen, da de engelske mestre højst overraskende røg ud til Leeds fra den tredjebedste engelske række, så var der anderledes styr på tingene for Chelsea, der slog Watford 5-0.

London-holdet satte det hele på plads i løbet af de første 22 minutter, hvor der stod 3-0 på tavlen.

Manager Carlo Ancelotti måtte ellers stille op uden flere af sine stærkeste spillere. Chelsea er mærket af at måtte undvære sine afrikanske landsholdsprofiler Didier Drogba, Salomon Kalou, John Obi Mikel og Michael Essien, som er draget af sted med henholdsvis Elfenbenskysten, Nigeria og Ghana for at deltage i African Nations Cup.

Men mod en lavere rangeret modstander på hjemmebane som Watford, der er midterhold i den næstbedste engelske række, så gik det alligevel smertefrit.

Premier Leagues førerhold stillede ud over Drogba og Kalou også op uden den franske angriber Nicolas Anelka, men Chelseas blot 20-årige talentfulde angriber Daniel Sturridge udnyttede stjerneangribernes fravær til at gøre opmærksom på sig selv med to mål.

De øvrige Chelsea-scoringer blev sat ind af franskmanden Florent Malouda, midtbanespilleren Frank Lampard og et selvmål af Watford.

Chelsea spadserede sikkert videre i FA Cup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce