Chelsea slår Burnley ude og haler ind på top-4

Antonio Conte kunne være tilfreds, da Chelsea torsdag aften hentede tre point med udesejr over Burnley i Premier League.

Chelsea slår Burnley ude og haler ind på top-4

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chelsea øjner CL-plads, mens Southampton med 0-0 ude mod Leicester stadig hænger fast i bunden af ligaen.

Chelsea har næsten været dømt ude af top-4-striden i Premier League, men torsdag skabte mesterholdet grobund for håb.

Chelsea vandt ude 2-1 over Burnley, og dermed nåede gæsterne op på 63 point.

Det er blot fem point færre end Tottenham har på fjerdepladsen, som giver en billet til gruppespillet i næste sæsons Champions League.

Der resterer fire runder i den bedste engelske række.

Chelsea fik en hjælpende fod, da Burnleys Kevin Long efter 20 minutter af kampen var uheldig at score et selvmål og dermed bringe Chelsea foran 1-0.

Efter lidt over en time tog Burnleys Johann Gudmundsson chancen og afsluttede fra distancen, og Ashley Barnes rettede bolden af, så Thibaut Courtois var chanceløs i Chelsea-målet.

Udligningen til 1-1 fik dog kun lov at leve i fem minutter, da Victor Moses relativt nemt fik lov at kanonere bolden i mål til 2-1.

Der var næsten fuld spilletid til Pierre-Emile Højbjerg, da Southampton var på besøg hos Leicester, der var uden en skadet Kasper Schmeichel.

Opgøret endte uden scoringer, og Højbjerg lod sig udskifte i kampens 88. minut.

Kasper Schmeichel måtte sidde over i opgøret, da han blev skadet mod Burnley for nylig. Den 31-årige danske landsholdsmålmand måtte forlade banen fire minutter før tid mod Burnley.

Kasper Schmeichel har smerter i den ene ankel, og han var ikke i stand til at træne med hos Leicester i dagene op til mødet med Southampton.

0-0-opgøret mellem Leicester og Southampton betyder, at Southampton med fire kampe igen har fire point op til Swansea over nedrykningsstregen.

Swansea har spillet en kamp færre.

Chelsea slår Burnley ude og haler ind på top-4

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce