Chelsea sætter igen point til

Ancelotti måtte igen se sit hold sætte point til
Foto: Simon Dawson/AP/POLFOTO

Chelsea sætter igen point til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chelsea fortsætter med at sætte point til i toppen af Premier League. Holdet spillede kun 0-0 mod Birmingham.

Chelsea har på det seneste haft problemer med at vinde sine fodboldkampe. Kun én sejr i de seneste seks kampe i de forskellige turneringer var det blevet til forud for udekampen mod formstærke Birmingham, der til sammenligning havde vundet fem af sine seks seneste kampe i Premier League.

Chelsea var til tider også slemt på hælene mod Birmingham. Specielt i første halvleg, hvor hjemmeholdet fejlagtigt fik underkendt et mål for offside. Kampen endte dog uden scoringer, og dermed satte Chelsea endnu engang point til i kampen om at vinde de engelske fodboldmesterskab.

Unge Daniel Sturridge fik sin første kamp fra start hos Chelsea, men det blev ikke en succes. Han havde en kæmpe chance i første halvlegs tillægstid, men leverede en svag afslutning. Sturridge får dog nok alligevel flere chancer i de kommende kampe, da Chelseas afrikanske angribere Didier Drogba og Salomon Kalou begge drager til Angola for at deltage i de afrikanske mesterskaber, og franske Nicolas Anelka er skadet. Desuden skal holdet også undvære offensivspilleren Florent Malouda, der blev udvist mod Birmingham og nu skal afsone karantæne.

Trods pointtabet holder Chelsea fast i førstepladsen, og det bliver der ikke lavet om på, selvom rækkens nummer to, Manchester United, vinder sin kamp på søndag mod Hull.

Chelsea sætter igen point til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce