Chelsea mangler muligheder mod Messi


Chelsea mangler muligheder mod Messi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chelseas venstre back Ashley Cole er i karantæne, når englænderne i morgen møder Barcelona i Champions League-semifinalen, og Guus Hiddink må derfor rokere om.

Det var et stort slag for Chelsea, da venstre back-spilleren Ashley Cole i 4-4-kampen mod Liverpool pådrog sig en advarsel. Han har nemlig karantæne, når Chelsea tirsdag aften møder Barcelona og Lionel Messi i semifinalen i Champions League.

Chelseas anden venstre back Wayne Bridge blev i vinter solgt til Manchester City, og det efterlader den midlertidige manager i Chelsea, hollandske Guus Hiddink, med et problem.

Hollænderen vil sandsynligvis bruge José Bosingwa som Messis direkte modstander, selvom portugiseren først vendte tilbage fra sin skadespause i lørdagens 1-0-sejr over West Ham.

- José Bosingwa spillede i weekenden på venstre back-pladsen, hvor vi ikke har mange muligheder. Men Bosingwa gjorde det godt, så forhåbentlig gør han også det i morgen aften, sagde Guus Hiddink på et pressemøde i Barcelona dagen før kampen.

Foran José Bosingwa bliver det sandsynligvis Florent Malouda, som på Chelseas venstre midtbane skal bakke Bosingwa op i hans forsøg på at standse Messi.

- Jeg har arbejdet en del med José Bosingwa, siden han kom tilbage fra sin skade, og vi har talt en del sammen om den opgave, der venter. Men det er ikke bare os to i venstre side, der skal gøre det godt. Det bliver en holdpræstation, hvis vi skal have succes i morgen, forklarede franskmanden.

Chelsea mangler muligheder mod Messi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce