Champions League: GOG's fem profilkampe i arenaen

GOG er ikke uvant med at spille store, internationale kampe i Jyske Bank Arena i Odense. Som her i marts sidste år i EHF Cuppen mod mægtige THW Kiel, der vandt opgøret 26-22. Foto: Robert Wengler

Champions League: GOG's fem profilkampe i arenaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det "nye" GOG er i Champions League for første gang. Klubbens fem internationale kampe vil alle blive spillet i Jyske Bank Arena i Odense.

Håndbold: Jyske Bank Arena i Odense bliver hjemmebane for GOG i klubbens første optræden i den mest prestigefyldte, internationale turnering, Champions League, siden rekonstruktionen i januar 2010.

GOG's DM-sølv i sidste sæson har givet GOG adgang til turneringen, hvor fynboerne er endt i gruppe D med i alt 10 kampe i efteråret - heraf fem på hjemmebane.

Su'vi:t Arena i Gudme kan ikke leve op til kravene fra det europæiske håndboldforbund, så derfor har GOG måttet lede efter en ny hjemmebane i Champions League. Både Jyske Bank Arena og Odense Idrætshal har været inde i billedet, men nu er det altså faldet på plads med samtlige kampe i arenaen.

Hos Odense Sport og Event ser administrerende direktør, Enrico Augustinus, frem til et godt samarbejde. Han siger:

- Vi har tidligere haft rigtig gode oplevelser sammen med GOG. Nu udvider vi samarbejdet, og vi glæder os til et godt teamwork både på og uden for banen.

Fynboernes fem modstandere i en vanskelig gruppe D er: Chekhovskie Medvedi (Rusland), Wisla Plock (Polen), Kadetten Schaffhausen (Schweiz), IFK Kristianstad (Sverige) og Dinamo Bucuresti (Rumænien). De to bedst placerede klubber går videre fra gruppespillet.

GOG's fem hjemmekampe
Sådan spiller GOG klubbens fem hjemmekampe i Champions Leagues gruppe D - og alle i Jyske Bank Arena i Odense:GOG-Chekhovskie Medvedi, Rusland, 22. september

GOG-Wisla Plock, Polen, 13. oktober

GOG-Kadetten Schaffhausen, Schweiz, 20. oktober

GOG-IFK Kristianstad, Sverige, 10. november

GOG-Dinamo Bucuresti, Rumænien, 1. december

Billetsalg fra onsdag

Fra GOG-direktør Kasper Jørgensen lyder det:

- Vi er glade for vores hjemmebane i Gudme. Men da det ikke kan lade sig gøre at spiller dér, er vi utrolig tilfredse med, at vi skal spille i den største arena på Fyn. Vi har spillet flere store kampe i den hal med masser af tilskuere og god stemning. Vi er glade for, at vi har så godt et samarbejde, så det er lykkedes os at få det hele til at gå op. Vi glæder os helt vildt til at give de fynske håndboldfans en oplevelse fra sportens øverste hylde.

Billetsalget skydes i gang onsdag kl. 09.00.

GOG indleder Champions League på udebane på søndag mod de svenske mestre fra Kristianstad. Første hjemmekamp er søndag den 22. september med Medvedi fra Rusland.

GOG har fået en hård start på sæsonen. Efter nederlag i sæsonens to første ligakampe mod Fredericia HK og Aalborg Håndbold er der pres på klubben for at hente en sejr hos Mors-Thy Håndbold onsdag aften.

Champions League: GOG's fem profilkampe i arenaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce