Celtics tæt på NBA-titlen


Celtics tæt på NBA-titlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boston Celtics indhentede et stort forspring mod Los Angeles Lakers og fører nu 3-1 i finaleserien af den amerikanske NBA-liga i basketball.

Boston Celtics kom natten til i dag dansk tid snublende nær klubbens første NBA-titel i 22 år, da holdet på udebane besejrede Los Angeles Lakers 97-91. Dermed fører rekordmestrene 3-1 i kampe i finaleserien om det amerikanske mesterskab i basketball, og intet hold i historien har før sat en sådan føring over styr.

Bostons sejr var imponerende, når man tænker på, at holdet i anden halvleg var bagud 50-70, da Lakers så ud til at udligne i de to ærkerivalers finalemøde. Men storspil af stjernespillerne Paul Pierce og Ray Allen, som scorede henholdsvis 20 og 19 point, var med til at give gæsterne sejren.

- Jeg sagde, lad være med at se på scoretavlen. Vi blev bare nødt til at gå ud og konkurrere, og se hvor det endte. Jeg ved, hvad det vil sige at grave dybt og ende med at vinde, sagde Paul Pierce efter kampen.

Boston Celtics kan nu vinde mesterskabet i finaleseriens femte kamp, som også bliver spillet i Los Angeles. Hvis det ikke lykkes Celtics at vinde sit 17. mesterskab her, har klubben fordel af hjemmebane i resten af finaleserien.

Celtics tæt på NBA-titlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce