Casillas: Vi er bedre end Dortmund


Casillas: Vi er bedre end Dortmund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Målmand Iker Casillas ser lyst på Real Madrids muligheder for at nå CL-finalen til trods for onsdagens 1-4-nederlag.

Real Madrid-målmand Iker Casillas forventer et comeback af de helt store, når de spanske mestre på tirsdag møder Borussia Dortmund på hjemmebane i semifinalen i Champions League.

Casillas regner med, at spanierne kan spille sig i finalen trods onsdagens 1-4-nederlag i Tyskland.

- Troen på et comeback lever.

- Jeg synes, at der er gode muligheder. Vi spiller på hjemmebane, vores fans vil være motiverede, og vi skal have deres hjælp.

- Når det kommer til de individuelle og kollektive kvaliteter, så mener jeg, at vi hjemme på Bernabeu har spillerne, der kan få os tilbage i denne duel, siger Iker Casillas ifølge nyhedsbureauet AFP.

Den spanske landsholdsmålmand, der lige nu er reserve for Diego López i Real Madrid, håber, at spanierne kan score i første halvleg.

- Det ideelle - uden at undervurdere Dortmund - ville være at føre 2-0 ved pausen. Jeg mener, at vi har større individuel kvalitet end dem, siger Casillas.

Selv om målmanden i øjeblikket er reserve, vil det betyde meget for ham at deltage i finalekampen på Wembley den 25. maj.

- Vi er et skridt fra finalen, dog med et resultat imod os, men vi er også bevidste om, at det er svært bare at nå frem til semifinalen.

- Jeg er i flere år nået frem til 1/8- og kvartfinalen, og hvert år har det taget hårdt på mig, når vi er blevet slået ud. Alt, vi tænker på, er at kæmpe på Bernabeu, indtil vi ikke har mere luft, for at nå finalen, fastslår Casillas.

I den anden Champions League-semifinale skal Barcelona forsøge at hente et endnu større forspring end Real Madrid. Lionel Messi og holdkammeraterne tabte tirsdag 0-4 på udebane til Bayern München.

Casillas: Vi er bedre end Dortmund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce