Carsten Albrektsen ked af at skuffe fans


Carsten Albrektsen ked af at skuffe fans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCK Håndbold blev pokalmestre foran flere tusinde jyske fans på lægterne i NRGi Arena. BSV-træner Carsten Albrektsen ville gerne have givet fansene en sejr.

Bjerringbro-Silkeborg formåede ikke at tæve FCK Håndbold i årets pokalfinale, der endte 31-30 til de københavnske herrer. Dét naturligvis til stor skuffelse for det jyske hold.

Specielt er BSV-træner Carsten Albrektsen ærgerlig for de mange fans, der bakkede Bjerringbro-Silkeborg-mandskabet op.

- Det er fuldstændig fantastisk at gå på banen til sådan en kamp. At høre det store brøl af hujende fans og mærke den euforiske tilstand, når man træder ind på banen, er fantastisk. Derfor gør det også ekstra ondt at tabe i dag. Man ville jo gerne give publikum en sejr, siger en skuffet Bjerringbro-Silkeborg-træner.

Han vurderer, at der var tale om marginaler, der afgjorde kampen, og det ligeså godt kunne have været Bjerringbro-Silkeborg, der nu stod med titlen som pokalmestre.

- Vi er rigtig kede af det og skuffede. Det var en fantastisk håndboldkamp, og der havde ikke skullet meget til, før det havde været os, der havde jublet nu. Men sådan er det. Det er håndbold, når det er aller bedst, og der er en vinder og en taber, og sådan er det. Vi synes trods nederlaget, at vi har lavet et godt stykke arbejde, men FCK havde måske i kampens hede lige det sidste, der gav dem sejren. Det er ærgerligt, men det var, som det var, siger Carsten Albrektsen.

Carsten Albrektsen ked af at skuffe fans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce