Cancellara vandt enkeltstart

Foto: PolFoto

Cancellara vandt enkeltstart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De to danske deltagere i mændenes enkeltstart, Brian Vandborg og Chris Anker Sørensen, endte begge udenfor medaljeplaceringerne. Ingen af dem kunne hamle op med Fabian Cancellara, som kørte fra alt og alle i tiden 1.02.11,43 timer.

De to danske deltagere i mændenes enkeltstart, Brian Vandborg og Chris Anker Sørensen, endte begge uden for medaljeplaceringerne. Ingen af dem kunne hamle op med Team CSC Saxo Banks Fabian Cancellara, som kørte fra alt og alle i tiden 1.02,11 timer. Hans indsats var holdejer, Bjarne Riis, svært tilfreds med.

- Jeg ved, at Fabian har satset på den enkeltstart i lang, lang tid, og vi har med glæde givet ham mulighederne for at realisere sin drøm om en guldmedalje. For mig at se, er han måske den bedste enkelstartsrytter i cykelsportens historie, men når man så ser alt det andet, han også kan, må man tage hatten af og erkende, at Fabian bare er fantastisk, sagde Bjarne Riis.

På andenpladsen med lidt over et halvt minut til Cancellara, kom svenske Gustav Larsson, der til daglig også kører for Riis' hold.

- Det var en verdensklassepræstation af vores ryttere i dag, og jeg er enormt glad og stolt på deres vegne. Fabian levede op til sin favoritværdighed på den flottest mulige måde, og så leverede Gustav en decideret pragtpræstation, som han kan være ekstremt lykkelig over. At hente guld og sølv i en disciplin, hvor sportens allerstørste profiler møder op i topform, er kæmpe stort, sagde Bjarne Riis.

Han var også stolt af Chris Anker Sørensen, der kørte væsentligt bedre på det, som - på papiret - slet ikke er hans favoritdisciplin. Alligevel kom danskeren ind i tiden 1.05,55 timer. Det rakte til en 19.-plads, og vidner måske om, at han er ved at udvikle andre sider af sit cykelløb.

- Jeg synes bestemt også, at Chris Anker kan være mere end tilfreds med at slutte i top-20. Han er i gang med en rigtig flot udvikling, sagde Bjarne Riis.

Brian Vandborg kom over målstregen i tiden 1.08,10 timer, og dermed endte han skuffende på en samlet 33.-plads ud af i alt 39 deltagere - hele seks minutter efter Cancellara. Amerikaneren Levi Leipheimer vandt bronze.

Lidt nordisk succes var der dog på enkeltstarten, da svenskeren Gustav Larsson kørte sit livs enkeltstart og overraskende kom ind som nummer to, lidt over et halvt minut efter Team CSC Saxo Bank-holdkammeraten. Amerikaneren Levi Leipheimer vandt bronze.

Cancellara vandt enkeltstart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce