Canal 9 må fortsat vise SAS Liga-fodbold


Canal 9 må fortsat vise SAS Liga-fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Canal 9 når ikke ud til mange seere. Men Konkurrencerådet har afvist en klage fra MTG og TV2 Sport og vil ikke tvinge Canal 9's fodboldkampe over på DR.

Du skal fortsat have adgang til at se Canal 9, hvis du vil se visse SAS Liga-kampe i fjernsynet. Selv om tv-kanalen Canal 9 kun når ud til 17-18 procent af seerne, så mener Konkurrencestyrelsen ikke, der er noget at komme efter.

Ifølge TV2 Sport og Modern Times Group (MTG), som står bag blandt andet TV3+, lever Canal 9 ikke op til tv-aftalens krav om at nå ud til cirka 54 procent af seerne, og tv-konkurrenterne havde derfor klaget til Konkurrencerådet. Men i et høringsnotat, som sporten.dk er i besiddelse af, skriver Konkurrencestyrelsen i sin indstilling til rådets endelige beslutning, at der ikke er grundlag for at pålægge Canal 9 at flytte kampe over på Danmarks Radio, hvor man ellers kunne hente langt flere seere.

- Det forstår jeg ikke en lyd af. Nu vil vi henvende os til Divisionsforeningen, og hvis ikke de kommer til samme erkendelse som os, så er en retssag bestemt en af mulighederne, siger TV2 Sports direktør, Claus Bretton-Meyer, til sporten.dk.

Men i Divisionsforeningen er man fortsat fuldt tilfredse med tv-aftalen med Telenor, som ejer Canal 9's rettigheder

- Det er vores opfattelse, at de lever op til kravene i den, så vi beder dem ikke rykke nogen kampe. Overholder de ikke aftalen fremover, kigger vi selvfølgelig på det, siger direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen.

Sportschef i MTG Peter Nørrelund er uforstående over for Divisionsforeningens holdning.

- Man skal være kreativ for at mene, at Canal 9 lever op til kravene. Det er ret morsomt, at Claus Thomsen mener, at det er ok, at kampene vises på en kanal, der stort set ikke kan ses af nogen, mener Peter Nørrelund.

Canal 9 må fortsat vise SAS Liga-fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce