Canada klar til gyserkvartfinale på isen

Den tyske målmand Thomas Greiss strækker sig forgæves efter endnu et canadisk mål. Dem kom der otte af.
Foto: Julie Jacobson

Canada klar til gyserkvartfinale på isen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Canadas ishockeylandshold satte sig helt som ventet igennem mod Tyskland og vandt 8-2 i OL-ottendelsfinalen. Nu venter russerne.

Det var vel nærmest at betragte som en let gang opvarmning inden den helt store kamp. Det canadiske ishockeylandshold behøvede ikke anstrenge sig synderligt for at slå Tyskland i OL-ottendedelsfinalen med 8-2, og holdet er nu klar til mødet med Rusland i kvartfinalen, der spilles natten til torsdag.

Canadierne havde ikke spillet alt for overbevisende i turneringen inden da, hvor det både blev til pointtab mod Schweiz og nederlag i nabobraget mod USA. Derfor var det vigtigt for holdet at markere sig over for hjemmepublikummet i GM Place i Vancouver.

Og selv om tyskerne slap nådigt fra første periode, hvor det kun blev til en enkelt canadisk scoring, så viste klasseforskellen sig for alvor i de to sidste perioder. Hele syv forskellige canadiere kom på scoringstavlen undervejs i kampen, hvor superstjernen Sidney Crosby endda tillod sig at brænde et straffeslag.

Nu venter så den ultimative styrkeprøve mod russerne i det, der på forhånd af mange blev spået som en mulig OL-finale mellem de to formodet bedste hold i turneringen. Kvartfinalen spilles torsdag morgen dansk tid.

I en anden kvartfinale mødes USA og Schweiz, mens de to øvrige kvartfinaler endnu ikke ligger fast. Finland møder vinderen af kampen mellem Tjekkiet og Letland, mens svenskerne står over for sejrherren i mødet mellem Norge og Slovakiet.

Canada klar til gyserkvartfinale på isen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce