Bulldogs' vicekaptajn: En rigtig arbejdssejr

Søren Pedersen i aktion for Odense Bulldogs i sejren på 3-2 over Rødovre.
Foto: Kim Rune

Bulldogs' vicekaptajn: En rigtig arbejdssejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren Pedersen glad for de tre point i sejren på 3-2 over Rødovre.

Ishockey: Det blev til den fjerde sejr på stribe for Odense Bulldogs, hvis man medregner de to pokalsemifinaler mod Aalborg, da Rødovre tirsdag aften blev sendt hjem med et nederlag på 3-2.

Efter sejren var Bulldogs' vicekaptajn, Søren Pedersen, glad for de tre point.

- Det var en rigtig arbejdssejr. Vi måtte krige for det i alle 60 minutter. Rødovre spillede en god kamp, sagde Søren Pedersen til reporter Jørgen Autzens utrættelige mikrofon efter kampen.

Bulldogs spillede en eksemplarisk første periode, som de hårde hunde vandt 2-0 uden at få en eneste udvisning. De kom til gengæld senere i kampen.

- Der var ikke en finger at sætte på første periode. I anden og tredje periode havde Rødovre måske læst vores spil, men vi fik reddet det og slæbt det hjem. Vi fik skabt en masse chancer, men vi skal være lidt skarpere til at komme med hjem, når vi har angrebet, sagde Søren Pedersen, der har en stor rolle i det defensive arbejde.

Odense Bulldogs er på fjerdepladsen tre point efter Esbjerg på tredjepladsen og to point foran Rødovre på femtepladsen. Næste opgave for Bulldogs er på fredag ude mod topholdet Frederikshavn i en forsmag på pokalfinalen, som Bulldogs er kvalificeret til for første gang siden 2009. Pokalfinalen spilles søndag den 7. februar også i Frederikshavn.

Bulldogs' vicekaptajn: En rigtig arbejdssejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce