Efter Aalborgs overraskende exit fra kvartfinalen fik Bulldogs mulighed for at vælge modstander i semifinalekampene og tog favoritdræberne fra Gentofte.

Odense Bulldogs vil have hjemmebanefordel hele vejen til og med finalen om det danske mesterskab. Det er realiteten, efter at Aalborg Pirates fredag aften blev slået ud af Gentofte.

Men for at Bulldogs skal lykkes med at spille klubben i den tredje finaleserien i klubbens historie, kræver det, at holdet vinder over Gentofte i de semifinaler, som Odense tager hul på med hjemmekampen tirsdag aften.

Der spilles bedst af syv kampe, så det kræver fire sejre over sjællænderne for at komme til at spille om guldhjelmene.

Efter at kampen mod Aalborg var færdigspillet havde Bulldogs valget mellem favoritdræberne fra Gentofte og de regerende mestre fra Esbjerg.

- Det er to svære hold, konstaterer assistenttræner Mads True.

Ifølge Mads True har Gentofte stor kvalitet både på målmandsposten, i forsvaret og i angrebet.

- Det er et hold, som man ikke scorer mange mål imod. Så vi skal passe på ikke at komme bagud.

I kvartfinalen gjorde Odense Bulldogs kort proces og vandt fire kvartfinaler i streg over Rungsted. I hele kvartfinaleserien spillede det fynske hold uden den skadede angriber Sebastian Strandberg, der sæsonen igennem har været fast inventar Bulldogs' førstekæde.

Strandberg fortsat tvivlsom

På spørgsmålet om hvorvidt Sebastian Strandberg bliver klar til tirsdagens semifinalekamp, siger assistenttræner Mads True:

- Det vurderer vi dag for dag.

Mads True vil ikke udstede nogen garanti for, at Standberg når at blive klar.

I den anden semifinale tager Frederikshavn imod de regerende danske mestre fra Esbjerg.

  • Schmidt_Sander_(2015)_001

    Af:

    Som nyhedschef er det mit job at igangsætte og prioritere de historier, som vi bringer på fyens.dk og i Fyens Stiftstidende. En sjælden gang imellem får jeg også tid til at komme lidt til tasterne. Jeg er uddannet som journalist i 2000 og har arbejdet som lokal- og nyhedsjournalist frem til foråret 2015, hvor jeg blev nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende. 1. september 2016 tiltrådte jeg jobbet som nyhedschef sammen med to andre kolleger i huset.