Bulldogs-træner før Final Four: Rungsted er favorit

Odense Bulldogs' svenske cheftræner, Mikael Gath, udnævner Rungsted til favorit i fredagens pokalsemifinale i VM-arenaen i Herning. Foto: Peter Leth-Larsen

Bulldogs-træner før Final Four: Rungsted er favorit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Bulldogs' svenske cheftræner, Mikael Gath, spiller favoritværdigheden over på Rungsted inden fredagens pokalsemifinale i Herning.

Ishockey: Odense Bulldogs har vundet tre af sæsonens fire indbyrdes opgør mod Rungsted, og fynboerne ligger syv point højere i tabellen end nordsjællænderne. Alligevel vil Bulldogs' svenske cheftræner, Mikael Gath, ikke påtage sig favoritværdigheden i fredagens Final Four-pokalsemifinale.

- Rungsted må være favoritter. De har et stærkt hold med mange rutinerede profiler som Morten Green og flere udenlandske spillere, og de har fået flere af deres skadede spillere tilbage, siger Mikael Gath til Sport Fyn.

- Vi kommer nok til at se Rungsted have pucken det meste af tiden, og det bliver de små detaljer, der bliver vigtige, mener Mikael Gath, der kan stille med en skadesfri trup.

Begge hold møder op med en frisk udesejr over et bundhold i tirsdagens ligakampe. Bulldogs slog Hvidovre 4-1, Rungsted slog Herlev 6-1.

Andre har taget over

Den næstmest scorende spiller hos Odense Bulldogs, canadiske Anthony Camara, blev smidt ud af truppen efter en batalje ved årets første træning.

Bulldogs leder efter en afløser, men det er ikke lykkedes at finde den rigtige spiller inden Final Four. Dermed må Bulldogs spille med den nuværende trup i kampen om pokalen, og det kan Mikael Gath godt leve med.

- Andre spillere har spillet sig op. Vi har spillere som Henrik Nielsen, Dylan Walchuk og Asger Petersen, der har fået mere spilletid og gjort det godt. Og i Sebastian Ehlers har vi en spiller, der været en af vores bedste i de seneste kampe, siger Mikael Gath.

Sebastian Ehlers har leveret flere scoringer og assister i kampene i januar.

Final Four-arrangementet afvikles i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor der i maj skal være VM i ishockey. De anderledes rammer med en stor hal og hypen omkring den første kamp i den store arena i Herning kan måske påvirke spillerne.

- Jeg håber, spillerne ser det som en oplevelse og bliver inspirerede af at spille i de rammer, siger Mikael Gath.

Bulldogs-træner før Final Four: Rungsted er favorit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce