Bulldogs tabte til sig selv

Odense Bulldogs leverede en god indsats mod Sønderjyske, men blev alligevel straffet af et bedre hold.
Foto: Peter Leth-Larsen (arkiv)

Bulldogs tabte til sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et ellers godt spillende odenseansk skøjtehold havde i sidste ende ikke evnerne til at følge med Sønderjyske.

Chancerne var der, ja nærmest i ubegribeligt antal, da Odense Bulldogs fredag aften havde besøg af isligaens suveræne førerhold fra Sønderjyske.

De lyseblå jyder tæller, trods den ellers opsigtsvækkende kilometer-afstand, som lokalrivaler til Odense Bulldogs.

Udsigten til et rigtigt tophold og en yderst vigtig håneret havde lokket over 2300 mennesker i Vestfyn Arena - et flot fremmøde, der klart placerer sig over et normalt så influenza-ramte tilskuertal.

Revanche-Eriksen

Trods Sønderjyske status som overlegent tophold og Bulldogs’ placering som den rådne rosin i den krumme pølses ende spillede fynboerne godt med og tiltvang sig åbne chancer i hobetal.

Men rollen som absolut bundhold går oftest godt i spænd med manglende tro på egne evner. Et problemstilling hjemmeholdet levede helt op til, da man præsterede at misbruge selv de mest oplagte muligheder.

Specielt unge Claus Eriksen var uheldigt impliceret i starten af anden periode, hvor han fri for mål svingende staven lagt over pucken og kort efter sendte sin afslutning direkte i favnen på Sønderjyske-målmand Christian Møller.

Lige lidt hjalp det, at Eriksen nogle minutter efter rent faktisk udlignede til 1-1: Sønderjyske gjorde det hurtigt til 1-2 og udpenslede blot forskellen på top og bund: Et tophold scorer på sine chancer.

Træg tredje omgang

Tredje periode blev en ensidig affære, hvor den iskolde vind hele tiden blæste i sydjysk retning.

Bulldogs ville ellers frygteligt gerne bringe balance i det ulige regnskab, men end ikke taktfaste trommerytmer og gode intentioner kunne ændre på et hjerteskærende faktum: Sønderjyske bestemte slagets gang.

Og da træner Johansson ofrede en ellers glimrende Nicklas Dabbagh til fordel for en ekstra markspiller lukkede Sønderjyske affæren og bragte sig på 3-1.

Et fortjent resultat i et opgør, hvor Odense Bulldogs, med en større træfsikkerhed, havde taget de livsvigtige point. I stedet blev det blot til endnu et skridt ned i isligaens mørkeste krybekælder.

Bulldogs tabte til sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce