Nedturen fortsætter for Odense Bulldogs, der tabte for fjerde gang i træk, da det formsvage bundhold Gentofte vandt 2-1

Ishockey: Odense Bulldogs er nede i en bølgedal. Tirsdag aften blev det til det fjerde nederlag i træk for det fynske ishockeymandskab, da rækkens formsvage bundhold, Gentofte, på hjemmebane foran blot 108 tilskuere vandt 2-1. Det var Gentoftes første sejr i 2016 efter fire nederlag på stribe siden nytår.

Gentofte kom foran 2-0 i første periode på mål af Matus Rais og Roberts Jekimovs.

Bulldogs fik først reduceret til 2-1 fem minutter før tid i tredje periode, da Dale Mitchell endelig fik passeret Gentoftes målmand, Teemu Seppänen.

I det sidste minut tog Bulldogs målmand Tad Galansky ud, men det lykkedes ikke at score yderligere, så Bulldogs måtte for første gang i denne sæson se sig besejret af Gentofte. De tre foregående indbyrdes kampe havde Bulldogs vundet.

Bulldogs spiller på fredag ude mod Rungsted, der tirsdag aften også overraskede ved at vinde 3-2 ude over Sønderjyskes regerende mesterhold. Topholdet Frederikshavn tabte også hjemme, 1-4 til Herning. Esbjerg slog Herlev 3-1, og Rødovre slog Aalborg 4-2.

Bulldogs er fortsat på sjettepladsen, men har nu samme pointtal som Rungsted på syvendepladsen. Der er ved at være langt op til de fire øverste. Der er ni point op til Herning på fjerdepladsen, og Herning har endda spillet en kamp mindre.

I bunden fik Gentofte på niendepladsen nyt håb om at komme blandt de otte slutspilshold. Gentofte er nu kun to point efter Aalborg på ottendepladsen.

  • SportFyn