Hattrick af Roberts Jekimovs knuste Odense Bulldogs, der for anden gang på otte dage tabte til bundholdet Gentofte

Ishockey: Gentofte Skøjtehal er ligesom sidste sæson ved at udvikle sig til et fynsk mareridtshal. I sidste sæson tabte Bulldogs begge udekampe til Gentofte, der sluttede sidst i ligaen. I denne sæson har Bulldogs på otte dage tabt to gange ude til Gentofte, der også i denne sæson er et af bundholdene. Men i år er Gentofte dog med i kampen om den ottende og sidste slutspilsplads. Med sejren er Gentofte igen på ottendepladsen, et point foran Aalborg.

Tirsdag aften vandt Gentofte 6-3 (2-2, 1-1, 3-0) hjemme over Odense Bulldogs foran 250 tilskuere. For en uge siden vandt Gentofte 2-1 over det fynske hold. Dengang så blot 108 tilskuere på.

Bulldogs havde ellers haft en fin weekend med to klare sejre over Rungsted. Men Gentofte en tirsdag aften er ingen ønskværdig adresse for de fynske Bulldogs.

Joakim Nettelbladt scorede til 1-1 for Bulldogs, Frederik Sørensen bragte Bulldogs foran 2-1, og John Armstrong bragte Bulldogs på 3-2.

Men i sidste periode blev Bulldogs knækket af et vaskeægte hattrick af Gentoftes lettiske spiller Roberts Jekimovs.

Med nederlaget forspildte Bulldogs muligheden for at avancere i tabellen. Bulldogs er stadig på sjettepladsen, to point efter Rødovre og tre point efter Herning.

  • SportFyn