Sikker hjemmesejr på 3-0 til Odense Bulldogs over Herning Blue Fox i den anden kvartfinale, så der nu står 1-1 i serien

Ishockey: Odense Bulldogs har i den grad meldt sig ind i slutspilskampen. Søndag aften vandt Odense Bulldogs en sikker sejr på 3-0 (2-0, 1-0, 0-0) over Herning Blue Fox foran 1131 tilskuere, og dermed er der udlignet til 1-1 i serien, hvor der spilles bedst af syv kampe.

Bulldogs var mere pågående end i fredags i Herning og brugte fysikken til at tackle Hernings backer. Desuden var Bulldogs skarpere foran mål. Det gav to mål i første periode sat ind af Martin Larsen og John Armstrong. Bulldogs overlevede fem minutter i konstant undertal efter flere udvisninger, i flere sekvenser endda tre mod fem.

I anden periode scorede Rasmus Bjerrum i fri position til 3-0, da han scorede på den retur, som Hernings målmand Simon Nielsen gav ham. Herning skiftede målmand midt i anden periode, hvor Lubos Pisar kom ind, og den rutinerede slovak kunne trods alt glæde sig over, at han ikke lukkede nogen mål ind.

Men det gjorde Bulldogs-keeper Tad Galansky heller ikke, og han blev hyldet af tilhængere og holdkammerater efter sit rene bur i alle 60 minutter.

Ligatopscorer Dale Mitchell kom ikke selv på måltavlen, men canadieren var med i oplæggene og blev noteret for en assist ved alle tre mål.

Bulldogs-målscoreren til 1-0, Martin Larsen, glædede sig over sejren.

- Vi tackler dem hårdt og spiller simpelt i egen zone. Vi spiller pucken dybt og scorer på vores chancer, sagde Martin Larsen til reporter Jørgen Autzen efter sejren.

De mange udvisninger i første periode overlevede Odense Bulldogs.

- Vi har trænet en del i sæsonen med alle de udvisninger, vi har fået. Vi har et godt boxplay, sagde Martin Larsen.

Næste kamp i serien er tirsdag kl. 19.30 i Herning.

- Vi skal fortsætte med det gode skøjteløb, sagde Martin Larsen.

  • SportFyn