Bulldogs slog Rødovre efter straffeslag

Mike Daugulis, der efter et par år i Rødovre og Herlev er vendt tilbage til Odense Bulldogs i denne sæson, scorede det afgørende mål i straffeslagskonkurrencen mod Rødovre. Foto: Robert Wengler

Bulldogs slog Rødovre efter straffeslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en fynsk sejr i den anden testkamp for Odense Bulldogs.

Ishockey: Odense Bulldogs fik udover spillet på isen også trænet straffeslag, da det fynske ishockeyhold fredag aften på hjemmebane slog Rødovre i en testkamp. Efter 1-1 i den ordinære kamp og en målløs overtid måtte der syv runder straffeslag til, før Bulldogs kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 2-1.

Dermed er det nye, unge Bulldogs-hold foreløbig ubesejret i testkampene. For en uge siden blev det 3-2 ude over Herlev.

Den 18-årige back Christopher Kamph scorede for anden træningskamp i træk for Bulldogs, da han i anden periode scorede efter assist fra Marcus Nielsen og Jonas Hansen. Midt i anden periode udlignede David Suvanto for Rødovre.

I straffeslagskonkurrencen scorede Søren Nielsen og Mathias Max på Odense Bulldogs' første to forsøg. Men Rødovre fik også scoret to gange, og først i syvende straffeslagsrunde lykkedes det igen et af holdene at score. Det var den tilbagevendte canadier Mike Daugulis, der blev matchvinder sammen med den finske målmand, Teemu Seppänen, der havde flere gode redninger i det fynske mål.

Odense Bulldogs' næste træningskamp er på tirsdag hjemme mod Rungsted.

Bulldogs slog Rødovre efter straffeslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce