Bulldogs med smag for mål

Spillerne fra Odense Bulldogs har fået appetit for mål. Tirsdag aften vandt Bulldogs 9-3 over Esbjerg. Alle målene blev scoret i kampens første to perioder.
Foto: Laust Jordal

Bulldogs med smag for mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Bulldogs kan se frem til fredagens pokalsemifinale mod Aalborg med stor optimisme efter storsejren på 9-3 over Esbjerg

Ishockey: Efter tirsdagens storsejr på 9-3 over et af topholdene, Esbjerg Energy, kan Odense Bulldogs med en pæn portion optimisme se frem mod weekendens to pokalsemifinaler mod Aalborg Pirates - fredag aften i Odense og lørdag aften i Aalborg. Det er den samlede målscore efter de to kampe, der afgør, hvem der kommer i pokalfinalen mod Frederikshavn eller Esbjerg.

Bulldogs viste mod Esbjerg den offensive power, som er hundenes farligste våben. Det var tredje gang i denne sæson, at Bulldogs scorede ni mål i en hjemmekamp. Tidligere er det også gået ud over Herlev (9-1 i oktober) og Aalborg (9-2 i november).

Denne første tirsdag i januar skulle Bulldogs blot bruge de to første perioder til at score ni mål mod Esbjerg, som ellers havde vundet 9-0 hjemme i de to holds seneste møde i december. Men sådan er ishockey så charmerende i al sit væsen.

Mike Daugulis scorede tre af Bulldogs' mål. Sean Wiles og Henry Hardarson scorede hver to, mens Dale Mitchell og Frederik Sørensen scorede hver et.

- Med god stemning og hygge på holdet, så skal det nok gå, som 20-årige Frederik Sørensen til den rutinerede reporter Jørgen Autzen sammenfatter den holdånd, der lige nu hersker på Bulldogs-holdet.

Odense Bulldogs, der er på fjerdepladsen, er klar favorit i pokalsemifinalerne mod Aalborg, der ligger næstsidst i ligaen. Men Aalborg vandt tirsdag aften 5-2 hjemme over Gentofte og er kun fem point fra netop Gentofte på den ottendeplads, der giver slutspilsdeltagelse.

Bulldogs med smag for mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce