Bulldogs klar til pokalsemifinalerne

Odense Bulldogs er efter to sejre over Herlev Eagles klar til pokalsemifinalerne i ishockey.
Foto: Jens Wognsen

Bulldogs klar til pokalsemifinalerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny sejr over Herlev sender Odense Bulldogs blandt de fire hold, der skal spille pokalsemifinaler

Ishockey: Odense Bulldogs har fået sæsonens første succesoplevelse i hus. Efter fredagssejren på 6-3 hjemme over Herlev Eagles i den første pokalkvartfinale blev det også fynsk sejr i returkampen i Herlev lørdag aften. Her vandt Bulldogs 5-3 og er dermed videre med samlet score 11-6.

Herlev kom ellers foran ved Toumas Muhonen midt i første periode. Men minuttet efter udlignede Mathias Thinnesen, og John Armstrong og Mike Daugulis fulgte op med yderligere scoringer, inden Victor Backman reducerede for Herlev til 2-3, som var stillingen efter første periode.

Ryan McDonough scorede til 4-2 mod slutningen af anden periode og til 5-2 midt i tredje periode. Kort efter pyntede Lukas Lundvald Nielsen til 3-5 for Herlev.

Det var en kamp med mange udvisninger. 10 til Herlev og 14 til Odense Bulldogs, heriblandt en game misconduct til Henry Hardarson i anden periode.

Esbjerg, Frederikshavn og Aalborg er også klar til pokalsemifinalerne, som der trækkes lod til på tirsdag. Pokalsemifinalerne spilles i januar.

Sidste sæsons pokalfinalister, Herning og Sønderjyske, røg begge ud i kvartfinalerne lørdag aften. Herning vandt ellers hjemme 3-1 over Frederikshavn, men det var ikke nok, da Frederikshavn havde en sejr på 3-0 fra den første kamp. Sønderjyskes danske mestre tabte for anden dag i træk til DM-sølvvinderne Esbjerg, der lørdag vandt 3-1 hjemme efter 4-1 i Vojens fredag. Aalborg gik videre efter to sejre over Rungsted, 1-0 ude fredag og 3-1 hjemme lørdag.

Ishockeyligaen begynder på fredag 18. september, hvor Odense Bulldogs tager imod Rungsted.

Bulldogs klar til pokalsemifinalerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce