Bulldogs klar til ispremiere

Odense Bulldogs er klar til sæsonpremiere i Ishockeyligaen fredag aften.
Foto: Jens Wognsen

Bulldogs klar til ispremiere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Bulldogs stiller med skadesfri trup til sæsonens første ligakamp fredag aften, hvor Rungsted kommer på besøg

Ishockey: Fredag aften klokken 19.30 indleder Odense Bulldogs den nye sæson i Ishockeyligaen med en hjemmekamp mod Rungsted.

- Vi har alle mand klar og ser frem til at spille sæsonens første kamp mod Rungsted, siger Odense Bulldogs' canadiske cheftræner, Brad Gratton.

Bulldogs fik i sidste weekend to pokalsejre over Herlev og gik dermed videre til pokalsemifinalerne. Men nu gælder det ligaen, hvor grundspillet består af 45 runder. Det er ni flere end sidste år. Alle holdene mødes fem gange hver.

Rungsted virker som et stærkere hold i forhold til sidste sæson. Nordsjællænderne har blandt andet hentet landsholdskaptajn Morten Green. Desuden er sidste sæsons canadiske Bulldogs-angriber Anthony Aquino skiftet til Rungsted.

- Vi kender Anthony fra sidste år, og Rungsted har et på papiret bedre hold end sidste år, siger Brad Gratton.

Men Bulldogs har i pokalkampene de seneste uger også vist lovende takter. Især den nye canadiske center, John Armstrong, har vist sin målnæse og er allerede oppe på tre mål og fire assister i de tre første pokalkampe (en kamp mod Gentofte og to kampe mod Herlev). En anden af de målfarlige Bulldogs-canadiere, Ryan McDonough, har lavet fire mål og to assister i de tre pokalkampe.

Bulldogs klar til ispremiere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce