Bulldogs kæmper sig gennem sneen

Bulldogs i de mørke trøjer meldes på vej til Aalborg, selv om der har været store sneproblemer på E45.
Foto: Kim Rune

Bulldogs kæmper sig gennem sneen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordjyske tilskuere til gengæld frustrerede over, at kampen bliver gennemført i snehelvedet i Aalborg.

ISHOCKEY: Selv om snestormen gør al privatkørsel uforsvarlig i Nordjylland, så gennemføres isliga-kampen kl. 19.30 i Gigantium mellem AaB og Bulldogs Odense.

Fynboerne meldes godt på vej mod Gigantium, hvor der oprindelig var ventet fuldt hus med 3000 tilskuere. Det håb er dalet i takt med snefnugenes fald fra himlen.

Læsere på Nordjydske.dk er rasende:

- Jeg finder det dybt uansvarligt, at man fastholder at spille kampene i dette vejr. Busser kører stort set ikke i Aalborg, Taxa kører ikke ud og mange vil heller ikke kunne komme frem i bil på grund af sneen. AaB`s forventninger til næsten fuldt hus i Gigantium må da få et knæk. Selv bor vi i Aalborg og har hentet biletter i Kvickly og har glædet os til en god gang Ishockey. Vi ville ikke kunne komme frem og endnu mere usikkert hjem igen, skriver en læser. 

- Jeg finder det arrogant både overfor fans og ikke mindst overfor Kvickly, der har sponseret, det der skulle være en god oplevelse og støtte til AaB Ishockey. Vejdirektoratet råder faktisk folk til at blive hjemme med mindre det er strengt nødvendigt at køre ud - det råd har vi tænkt os at følge, tilføjer den frustrerede nordjyske hockey-fan. 

Bulldogs kæmper sig gennem sneen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce